14. Thailand på YouTube

YouTube är fantastiskt! Jag vill påstå att Google och YouTube konkurerar ut den svenska grundskolan med hästlängder. Vet man hur dessa två sidor fungerar så kan man lösa det mesta här i världen. Allt från att baka lussekatter för första gången till att byta termostaten i en gammal Polo från -95. Men man kan även få inspiration till olika utflykter och upplevelser i Thailand. Så för er som inte är så innen på Youtube, här kommer min favoritlista när det kommer till YouTube Vloggare, håll till godo.
 
1. Sunny In Thailand, som jag redan har nämt här i bloggen.
Sunny började lägga upp YouTube klipp 2013 och har sedan dess lagt upp ca 300 klipp i olika kvalitet. Han har bott i Thailand i 17 år och kan landet relativt bra. Han driver även en restaurang i Kamala, Phuket som är värd minst ett besök, Grill Bill.
https://www.youtube.com/user/MrSunnyThailand
 
2. 20 Seconds in Thailand - Thailand Rob som han oxå kallar sig är en Amerikan som fick sparken från sitt välbetalda jobb i USA, sålde allt han hade och köpte en enkell biljett till Thailand! Han har nu lagt upp 3-4 filmer i veckan sedan 2015. 
https://www.youtube.com/channel/UCd7MMxZLnYVREjGJLXYJvCA/featured
 
3. Harald Baldr, han är en Norrman som jag precis har börjat kolla på. Han har en filmserie på 6 filmer där han drar iväg på sin motorcykel genom Thailands mer obesökta platser. Trevliga filmer på 30-40 minuter som visar något annat än turiststränderna.
https://www.youtube.com/playlist?list=PLIvXbONfyd8sPOJED4y-GcKMledkK9TpW
 
 
Utöver dessa tre tips så vill jag uppmuntra dej till att kolla runt på YouTube, sök på Thailand Vlog, och du kommer att få upp mängder med olika filmklipp. Du kommer snart att hitta dina favoriter som du kan följa. YouTube kommer att ta över allt tv-tittande inom några år, tror jag. SVT och TV4 har en mörk tid framför sig, YouTube och Vlog är här för att stanna. Casey Neistat är en av dom främsta "YouTuberna" i världen, han har fler tittare på sin Youtube-kanal än vad Svensk, Norsk, Dansk och Finsk TV har tillsammans!! Alltså på riktigt! En ensam person har ca 25 miljoner följare, dagligen! Casey har bara för någon vecka sedan blivit uppköpt av CNN, men han fortsätter sitt Vloggande, dock inte på daglig basis. Skickar med en länk till Caseys kanal oxå.
https://www.youtube.com/user/caseyneistat
 
 
Tyckte du att det här var ett trevligt och givande inlägg? Lämna gärna en kommentar. Om du har tips på andra trevliga Youtube-kanaler så får du gärna tippsa om det i kommentarsfältet oxå. Gilla, kommentera och dela mera. Det är Goody Goody de!
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: