Då åker vi till Paradiset igen!

Äntligen! Nedräkningen är över och om endast några få timmar sätter vi oss på tåget och rullar från Arvikas stora, vackra tågstation in mot huvudstaden i väst. Vi lyfter 13:Panda30 från Gardermoen och elva timmar senare landar vi i Bangkok. När vi landar har det hunnit bli tisdag morgon och redan samma kväll ska vi på konsert. Guns N' Roses live in Bangkok! Det känns lite mäktigt att få se sina barndomsidoler igen.

Första dygnet kommer att gå i ett. Men sen har vi inte några spikade planer. Eller kanske, lite iaf. Vi har fler vänner som vi vill försöka träffa. Göran med familj träffar vi i Bangkok och dom ska vi även på Gn'R med. Sedan Har vi Familjen Israelsson som kommer att hålla till på Kho Lanta. Baouta Hövve håller till på Walkingstreet tillsammans med Totte. Per Brink kommer vi att möta i Patong. Gamel Dansken Tom vill vi givetvis oxå försöka möta, antingen i Patong eller i Khao Lak. Så vill vi möta Polly på Kho Lanta. Mr Wat i Khao Lak. Mats i Hua Hin. Pappa i Patong. Sunny i Kamala. Rob oxå i Kamala. Ja det är bara att inse att man hinner inte träffa alla som man så gärna vill träffa. Vi ska ju faktiskt ha lite semester oxå och inte bara flänga omkring.

Ni som råkar läsa detta får gärna komma med tips om vad vi absolut inte får missa. Vi kommer gärna på studiebesök, klämmer en Leo och pratar om livet. 

 
 
Bilden är tagen på stranden... (o fan) i Khao Lak.
 
Följ gärna Pandafejzet här på bloggen, men vill du se mera så går det utmärkt att följa mej på:
Instagram - pandafejzet
Snapchat - pandafejzet
Youtube - Panda Face
 
Nu kör vi!
Goody Goody!

Kommentera här: